INFO
LOGO

 

INFO

Detailen

Waarom een wagen laten detailen? Een wagen is na de aankoop van een huis vaak de grootste investering, dus willen we hem zo lang mogelijk als nieuw houden, toch? Helaas verwijdert de wekelijkse wasbeurt niet alle invloeden van buitenaf, zoals teer, vliegroest, dierlijke fecaliën, chemische aanslag en insectenresten. Een verkeerde wasmethode of het bezoek aan een carwash kunnen microkrassen achterlaten, ook wel swirls genoemd. Deze swirls vallen vaak feller op, op donkere kleuren en lijken in de zon precies op spinnenwebben. Al deze imperfecties of lakdefecten houden de glans en reflectie van uw wagen tegen. Ook de binnenkant krijgt het zwaar te verduren. UV stralen laten uw eens mooie zwarte dashboard grijs uitzien. Een lederen interieur dat niet meer mooi mat is, zoals in de showroom. Wij kunnen dit dankzij onze vakkennis weer herstellen zodat u weer van een ''bijna'' nieuwe wagen kan genieten.

Wij werken enkel met professionele producten die door ons zorgvuldig en uitvoerig getest zijn, zodat wij telkens een optimaal resultaat kunnen garanderen. Er wordt voornamelijk gewerkt met Gyeon, aanvullend gebruiken wij ook oa: Meguiars, Rupes, Chemicalguys, Flex en Menzerna. Indien gewenst kunnen wij u na de behandeling een pakket samenstellen, zodat u zelf er voor kan zorgen dat uw wagen zolang mogelijk in topconditie blijft.

 

EXTRA

Service

 

Indien u kiest voor een behandeling die minder dan een dag duurt, maar het toch moeilijk vindt om transport van en naar ons te regelen, hebben wij een extra service voor u.

Indien gewenst brengen wij u naar Maastricht, waar u een dagje cultuur kunt opsnuiven, culinair kunt genieten of kan shoppen in de talloze winkels en boetieks. Gaat u toch liever naar Maasmechelen Village? Dit is geen enkel probleem, wij brengen u naar de gekozen bestemming. Eén uur voordat uw wagen klaar is, nemen we contact en halen u op. Zo kunt u met uw vers gedetailde wagen op pad.